Skip to main content

Te Laat?
Nee elke week is
Week van Dyslexie

Week van Dyslexie was dit jaar van 1/8 Oktober. Maar het was online en we hebben alles opgenomen. Wilt u nu alles presentaties zien wanneer u wilt? dan kan dat. Bestel nu gauw en krijg toegang tot alle presentaties nu en kijk wanneer het u uitkomt.

De videos

Week van dyslexie

1 t/m 8 oktober

Tijdens de wereldwijde DYSLEXIA AWARENESS WEEK brengen HOI Foundation en Dyslexie Font de WEEK VAN DYSLEXIE. Een week vol inspirerende off- en online sessies over het brede beeld van dyslexie voor ouders, leerkrachten, experts, werkgevers, kinderen en dyslectici zelf.

Het thema van deze editie van de week van dyslexie is: Dyslexie Creëert en Innoveert. Door de geschiedenis heen heeft het vermogen van dyslectici om anders te denken hen “Game Changers” gemaakt. Van de eerste telefoon tot de iPhone 11 en van het eerste vliegtuig tot toeristische ruimtevaart: al deze innovaties komen uit de koker van verschillende dyslectici. En dat is geen toeval! O.a. Dr Maryanne Wolf (UCLA), Dr. Sally Shaywitz (Yale) en Marc Lammers (oud bondscoach en innovatie coach) zullen spreken over de kracht van ‘het andere brein’, het brede beeld van dyslexie en het verbeteren van het zelfvertrouwen. Natuurlijk mag het kinderprogramma niet ontbreken. Als afsluiter organiseren we ism ABN AMRO “hiring out-of-the-box-thinkers”. Succesvolle dyslectici als ondernemers Boris Veldhuijzen van Zanten (TNW) en Hennie van der Most zullen hun visie en ervaringen delen.

De videos

Kijk nu naar alles videos wanneer het je uitkomt

 • Toegang tot alle sprekers tijdens de week

De videos

PARTNERS van

Week van Dyslexie 2020

WEEK VAN
DYSLEXIE
BUSINESS
EVENT

8 OKTOBER | hosted by

ABN AMRO

HOI Foundation

Zie meer

CONTACT

 

Heb je vragen over de Week van Dyslexie? Laat het ons dan weten.

  Terug blik naar

  DAG

  VAN

  DYSLEXIE

  2019

  Terug blik naar

  DAG

  VAN

  DYSLEXIE

  2018