Skip to main content

DAG VAN DYSLEXIE

ONLINE PROGRAMMA

Ontdek de nieuwste inzichten over dyslexie in deze unieke online serie. Voor slechts €25,- krijgt u een jaar lang toegang tot alle presentaties van vooraanstaande experts op dit gebied. Leer hoe dyslexie geen fout is, maar een essentiële eigenschap voor de menselijke evolutie, volgens dr. Helen Taylor. Ontdek de voordelen en talenten van dyslectici, met dr. Eins Brocke. En geniet van nog veel meer boeiende lezingen over dit fascinerende onderwerp. Mis deze kans niet en bestel nu uw ticket!

GET YOUR

TICKETS

SPREKERS

Marzenka Rolak

[Nederlands]
De allround orthopedagoog-generalist Marzenka Rolak is een grote naam binnen de dyslexie wereld. Ze begeleidt onderwijsinstellingen (VO/MBO/HBO/WO) met het opzetten en implementeren van dyslexiebeleid. Is betrokken bij het stimuleringsprogramma Dyslexie en Dyslexie Centraal en auteur van DyslexieSleutels.

Tamara Vreeken

HOI Foundation

[Nederlands]
Als oprichter van de HOI Foundation is Tamara ervaringsdeskundige en inmiddels expert op het gebied van het brede beeld dyslexie (naast uitdagingen ook kwaliteiten). Haar eigen ervaring als dyslect en moeder van drie dyslectische kinderen (inmiddels net klaar met VO) plus alle kinderen die zij succesvol heeft begeleidt, biedt ze een schat aan kennis voor onderwijsprofessionals.

GET YOUR

TICKETS