Skip to main content

FAQ

veel gestelde vragen

ALGEMEEN

Hoe kan ik tickets kopen?

Je kan tickets kopen door deze link te volgen of door op de Tickets-kopen-knop te klikken. Als je besloten hebt, welk ticket je wil kopen, selecteer je die optie. Nadat je je gegevens ingevuld hebt, word je naar de betaalpagina geleid. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met de informatie over het ticket. LET OP; de bevestigingsmail kan in je spambox terechtkomen.

Restitutie

Helaas kunnen we geen restitutie geven. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de gratis webinars, meldt het ons zodat we je plekje weer open kunnen zetten.

Ik heb een ticket besteld, maar geen email ontvangen?

Mocht je geen email met het ticket hebben ontvangen check dan eerst je spam box en als het daar ook niet in te vinden is, neem dan contact met ons op! info@weekvandyslexie.nl.

Waar kan ik inloggen voor het online programma?

Je kan gewoon via deze site op Sign In drukken meest links knop in het menu.

Wachtwoord kwijt

Voor het online programma krijg je toegang tot een online platform. Je ontvangt een mail met inlog gegevens. Ben je je wachtwoord kwijt kan je een nieuw wachtwoord aanvragen:

• Druk op “Sign In” boven in het menu.
• Klik op wachtwoord vergeten?. Dit staat onder het vakje Log in
• Vul je Email adres in en klik op Reset Password
• Je ontvangt een mail om je wachtwoord te resetten

HAPPY DYSLECTISCH FESTIVAL

Wat krijg je voor een Happy Dyslectisch Festival ticket?

Je koopt een kaartje per persoon voor een dagdeel.

Ben je een geweldig dyslectisch kind? Dan volg je, samen met andere dyslectische kinderen, verschillende fantastische workshops om erachter te komen wat jouw STER krachten zijn. De kinderen worden verdeeld in groepjes van maximaal 25 kinderen onder begeleiding van twee tot drie Festival begeleiders.

Ben je ouder/begeleider, dan kun je deelnemen aan workshops. Ook kunnen jullie samen rondkijken in het LerenLab waar je verschillende hulpmiddelen kunt uitproberen. Zie meer onder programma/Happy Dyslectisch Festival op deze website.

Is het kinderprogramma ook online te volgen?

Nee, we vinden het belangrijk dat dyslectische kinderen elkaar ontmoeten en samen ontdekken wat hun talenten zijn juist omdat ze dyslectisch zijn! Het Festival vindt dit jaar plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam (vlakbij het CS), een inspirerende omgeving!

Moet ik als ouder/begeleider ook een kaartje kopen?

Ja, ons programma is dit jaar weer zo opgezet dat zowel ouder/begeleiders als de dyslectische kinderen een eigen programma doorlopen met workshops specifiek gericht thema’s en onderwerpen die bij die doelgroep spelen. Iedere deelnemer heeft daarom een toegangskaartje nodig.

Kan ik als ouder/begeleider met mijn kind de kinderworkshops volgen?

Ja dat kan wel, maar we raden het niet aan. Je kind zal samen met een vast groepje de workshops samen doorlopen. De groep wordt door verschillende vrijwilligers begeleid. Mocht je kind het te spannend vinden, dan vinden we wel een oplossing.

Voor welke leeftijd is het Festival?

Tussen de 7 en 14 jaar. Ben je 15 of ouder en wil je toch heel graag meedoen aan de workshops, dan is dat ook mogelijk hoor. Gemiddelde leeftijd is 9-12 jaar.

DYSLECTISCHE ONDERNEMERS EVENT

Wat krijg je voor een Dyslectische Ondernemers Event ticket?

Met dit ticket krijg je toegang tot een uniek evenement speciaal voor dyslectische ondernemers. LET OP er zijn maar beperkt aantal deelnemers mogelijk.

Er wordt wetenschappelijke kennis gedeeld, ervaringen gedeeld en in denktanks nagedacht over hoe we dyslexie kunnen re-branden. Sowieso een inspirerende middag met veel herkenning!

PLUS als bonus krijg je toegang tot het online programma van de Week.

Mag ik als niet-dyslectische ondernemer ook meedoen?

Het klinkt gek maar eigenlijk niet. Omdat we met een beperkt aantal mensen dit evenement willen doen, is het belangrijk om dit aan te gaan met mensen die elkaar herkennen in de uitdagingen én de kwaliteiten. Heb je een hele goede rede, laat het ons dan even weten: info@weekvandyslexie.nl

Hoe lang kan ik de presentaties nog terugkijken?

Je kan de presentaties nog het HELE JAAR terugkijken tot 1 oktober 2025.

SYMPOSIUM WETENSCHAP

Zijn hier ook tickets voor te krijgen

Het Wetenschappelijk Symposium is alleen voor genodigden. Ben je niet uitgenodigd, maar hebt je bijzondere interesse in dit symposium? Mail ons

CONTACT

Als u vraag nog niet beantwoord is wordt het tijd om even een email te sturen.