FAQ

veel gevraagde vragen

Voor wie is de Week van Dyslexie?

De Week van Dyslexie is voor iedereen die geïnteresseerd is in het brede beeld van dyslexie; ouders, leerkrachten, experts, werkgevers, kinderen en dyslectici zelf.

 

Hoe kan ik tickets kopen? 

Je kan tickets kopen via Eventbrite. Vervolgens koop je een ticket door een datum te selecteren (rode knop rechtsboven). Klik op registreren en dan kan je een week- of dagticket selecteren.

 

Hoe kan ik een ticket kopen voor de hele week? 

Met dit ticket krijg je toegang tot alle sprekers en events van de hele week. Deze kan je kopen via Eventbrite. Vervolgens koop je een ticket door een willekeurige datum te selecteren (rode knop rechtsboven). Klik op registreren en selecteer weekticket.

 

Wat is Eventbrite?

Eventbrite is het grootste event technology platform van de wereld en een hele mooie tool voor de WEEK VAN DYSLEXIE.

 

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen (vooraf en/of tijdens de sessies)?

Ja, je kan vooraf je vragen sturen naar info@dyslexieweek.nl en er is een mogelijkheid om via menti.com tijdens de presentaties vragen te stellen. Voor de start van de presentaties zullen wij een code communiceren om te gebruiken.

 

Waar vind ik de link naar de sprekers? 

In de email die je hebt ontvangen met het ticket zit ook een link naar het evenement. Bovenaan de mail staat een rode knop met “ga naar online eventpagina”.

 

Ik heb een ticket besteld, maar geen email ontvangen. 

Mocht je geen email met het ticket hebben ontvangen check dan eerst je spam box en als het daar ook niet in te vinden is, neem dan contact met ons op! info@weekvandyslexie.nl

 

Ik ben op de online pagina, maar kan de spreker niet zien. 

Check eerst je ticket of je op de goede dag hebt ingelogd, want je hebt alleen met een WEEK ticket toegang tot alle sprekers. Mocht het dan nog niet lukken, neem dan contact met ons op via info@weekvandyslexie.nl

 

Kan ik de presentaties nog terugkijken?

Ja, met een WEEK ticket kan je de presentaties nog 4 weken terug kijken.

 

Het event “Samen voor Empowerment” is gratis, moet ik dan toch ergens inschrijven?

Ja, via de link op de website ga je naar de site van Eventbrite. Daar kies je de datum: maandag 5 oktober. En zo kan je je inschrijven voor het gratis event.

 

Hoe kan ik me inschrijven voor de break-out sessies voor het “Samen voor Empowerment” event op 5 oktober? 

Wanneer je je inschrijft voor het “Samen voor Empowerment” event, ontvang je een ticket en daarin staat een link waarin je je kan inschrijven.

 

Worden de Engelse sprekers ondertiteld?

We zullen alle Engelse sprekers vragen om de ondertiteling optie in powerpoint aan te zetten. We zijn ook ons best aan het doen om de ondertiteling zsm toe te voegen na het event. Met een Week ticket kan je de sprekers en events achteraf nog bekijken. Hopelijk zit daar dan de ondertiteling bij!

 

Restitutie

Helaas kunnen we geen restitutie geven.

 

KIDS DAG VAN DYSLEXIE

Is het kinderprogramma ook online?

Nee, het kinderevenement wordt georganiseerd bij Circl in Amsterdam.

 

Wordt er rekening gehouden met COVID regels?

Ja zeker. Circl houdt de nieuwste ontwikkelingen en de maatregelen goed in de gaten. Om ervoor te zorgen dat er genoeg afstand kan worden gehouden tussen de kinderen en de begeleiders/ouders, zullen er tijdsblokken worden ingesteld. Meer informatie vind je op circl.nl

 

CONTACT

Als u vraag nog niet beantwoord is word het tijd om even een email te sturen.