FAQ
veel gevraagde vragen

Voor wie is de Week van Dyslexie?

De Week van Dyslexie is voor iedereen die geïnteresseerd is in het brede beeld van dyslexie; ouders, leerkrachten, experts, werkgevers, kinderen en dyslectici zelf.

 

Hoe kan ik tickets kopen? 

Je kan tickets kopen via Eventbrite platvorm. Kies het ticket die je wil Vervolgens koop je een ticket door een datum te selecteren (rode knop rechtsboven). Klik op registreren en dan kan je een weekticket of KIDS-ticket selecteren.

 

Hoe kan ik een ticket kopen voor de hele week? 

Met dit ticket krijg je toegang tot alle sprekers en events van de hele week. Deze kan je kopen via Eventbrite. Vervolgens koop je een ticket door een willekeurige datum te selecteren (rode knop rechtsboven). Klik op registreren en selecteer weekticket.

 

Wat is Eventbrite?

Eventbrite is het grootste event technology platform van de wereld en een hele mooie tool voor de WEEK VAN DYSLEXIE.

 

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen (vooraf en/of tijdens de sessies)?

Ja, je kan vooraf je vragen sturen naar info@dyslexieweek.nl en er is een mogelijkheid om via menti.com tijdens de presentaties vragen te stellen. Voor de start van de presentaties zullen wij een code communiceren om te gebruiken.

 

Waar vind ik de link naar de sprekers? 

In de email die je hebt ontvangen met het ticket zit ook een link naar het evenement. Bovenaan de mail staat een rode knop met “ga naar online eventpagina”.

 

Ik heb een ticket besteld, maar geen email ontvangen. 

Mocht je geen email met het ticket hebben ontvangen check dan eerst je spam box en als het daar ook niet in te vinden is, neem dan contact met ons op! info@weekvandyslexie.nl

 

Ik ben op de online pagina, maar kan de spreker niet zien. 

Check eerst of je een ticket hebt voor alle online evenementen of heb je een KIDSticket gekocht.  want je hebt alleen met een ticket van € 25,- voor alle online evenementen krijg je toegang tot alle sprekers. Mocht het toch nog niet lukken, neem dan contact met ons op via info@weekvandyslexie.nl

 

Kan ik de presentaties nog terugkijken?

Ja, met een ticket voor alle online evenementen kan je de presentaties nog het HELE JAAR terug kijken.

 

Het evenement “Samen voor Empowerment” is gratis. Moet ik dan toch ergens inschrijven?

Ja, via de link op de website ga je naar de site van Eventbrite. Daar kies je de datum: maandag 4 oktober. En zo kan je je inschrijven voor het gratis online evenement.

 

Het evenement voor leerkrachten ‘Hoe zet ik de POWERknop van mijn leerling aan?’ is gratis. Moet ik me dan toch ergens inschrijven 

Ja, via de link op de website ga je naar de site van Eventbrite. Daar kies je de datum: dinsdag 5 oktober. En zo kan je je inschrijven voor het gratis online evenement.

 

Worden de Engelse sprekers ondertiteld?

We zullen alle Engelse sprekers vragen om de ondertiteling optie in powerpoint aan te zetten. We zijn ook ons best aan het doen om de ondertiteling zsm toe te voegen na het event. Met een ticket voor alle online evenementen kan je de sprekers en events achteraf nog bekijken. Hopelijk zit daar dan de ondertiteling bij!

 

Restitutie

Helaas kunnen we geen restitutie geven.

 

KIDS DAG VAN DYSLEXIE

Is het kinderprogramma ook online?

Nee, het kinderevenement wordt georganiseerd in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (vlakbij het CS).

 

Moet ik ook een kaartje kopen voor mijzelf als ouder?

Nee, je kind speelt deze dag de hoofdrol. Jij mag als begeleider mee. De tickets zijn dus per kind met 1 begeleider maximaal.

Wordt er rekening gehouden met COVID regels?

Ja zeker. De Openbare Bibliotheek Amsterdam houdt de nieuwste ontwikkelingen en de maatregelen goed in de gaten. Om ervoor te zorgen dat er genoeg afstand kan worden gehouden tussen de kinderen en de begeleiders/ouders, zijn er twee tijdsblokken. Meer informatie vind je op oba.nl

 

CONTACT

Als u vraag nog niet beantwoord is wordt het tijd om even een email te sturen.