Skip to main content
Wanneer:

Donderdag 6 oktober – 20:00 u

Waar: Online
Wie:

Volwassen dyslectici

GRATIS WEBINAR

Beweeg van schaamte naar trots

80% van de dyslectici vertelt op het werk niet dat ze dyslectisch zijn. Schaamte en bang voor vooroordelen en onbegrip is daarvan vaak de oorzaak. Tijd om daar verandering in te brengen!

Tijdens dit webinar nemen Stephanie Raber en Tamara Vreeken jullie mee in de wereld van het brede beeld van dyslexie. Ze vertellen jullie over het hele verhaal: naast (flinke) uitdagingen zijn er ook specifieke kwaliteiten waar wij als dyslectici juist gebruik van moeten leren maken. Ze delen al hun praktische tips! En natuurlijk beantwoorden al je vragen.
Een must-see voor alle volwassen dyslectici die nu nog moeite hebben met het omarmen van hun dyslexie. Stephanie en Tamara gunnen het elke dyslect om op de werkvloer te vertellen wie je bent. Met je uitdagingen én je kwaliteiten.

Schrijf je wel in voor de Gratis Webinar bij tickets.

Stephanie Raber

Adviseur HOI Foundation

[Nederlands]
Stephanie helpt bedrijven met het creëeren van een neuro-inclusieve omgeving, zodat deze de aanvullende talenten op de werkvloer effectief en succesvol gaat inzetten!

Tamara Vreeken

Directeur HOI Foundation

[Nederlands]
Als oprichter van de HOI Foundation is Tamara ervaringsdeskundige en inmiddels expert op het gebied van het brede beeld dyslexie (naast uitdagingen ook kwaliteiten). Haar ervaringen en praktische tips over hoe je kan werken vanuit je kwaliteiten biedt vele dyslecten nieuwe inzichten en vooral zelfkennis en zelfvertrouwen. Het is Tamara’s levensmissie om alle dyslecten (en hun omgeving) kennis te bieden over het hele verhaal van dyslexie en de kansen die dat met zich meebrengt, zodat ze zich net zo waardevol voelen als ieder ander!

GET YOUR

TICKETS

Font
Off On
Size
revert
Content
Color
revert
Links
Color
revert