Skip to main content

STUUR JE IDEE IN
VOOR 2 OKTOBER!

Hé superheld!

Wist je dat wanneer je dyslectisch bent je beschikt over bijzondere superkrachten? Zo ben je creatiever, beter in het bedenken van oplossingen en meer beeldend instelt. En om deze superkrachten te laten zien, hebben wij samen met Opdidakt een leuke uitdaging voor je!

Bedenk een originele oplossing voor onze superheld Sam en red het hondje Spiek.

flipgrid en log in met code: 8e5740fc.

Bekijk daar de video met uitleg. Bedenk jij de meest originele oplossing en laat je deze op een creatieve manier zien? Dan maak je kans op toffe prijzen want we verloten:

1x een Tablet met 1 jaar Squla
1x een Microsoft Microbit

10x het boek “Superkrachten voor je hoofd”
10x giftcards van Storytel!

Hoe doe je mee?
Lever jouw oplossing vóór 2 oktober in op www.flipgrid.com. De winnaar maken we bekend op de zondag 3 oktober tijdens de kidsdag van de week van Dyslexie.

Wat is Flipgrid?
Het is een soort TikTok maar dan deel je je ideeën op een veilige manier!

Wie is Opdidakt?
Opdidakt helpt kinderen en jongeren door ondersteuning te bieden wanneer zij vastlopen in hun ontwikkeling. Ze doen onderzoek naar leerproblemen, zoals dyslexie, dyscalculie en intelligentie. Ook geeft Opdidakt behandelingen die gericht zijn op zowel didactisch als op sociaal-emotioneel gebied. Het hondje Spiek is ook terug te vinden in het digitale oefenprogramma van hun dyslexiebehandeling van Opdidakt. Bekijk hier meer info over Opdidakt.

KOM NAAR DE KIDS DAG

OP 3 OKTOBER

GET YOUR

TICKETS