Skip to main content

DYSLECTISCHE ONDERNEMERS EVENT

MAAK SAMEN

HET VERSCHIL

Waar: Van Tetterode Glass Studio
T.T. Vasumweg 261, Amsterdam-Noord
Wanneer: 4 oktober
Tijd: 16:00 – 18:30
10% van de bevolking is dyslectisch
35% van de ondernemers is dyslectisch
40% van de selfmade miljonairs is dyslectisch!

Dyslexie kent naast uitdagingen ook specifieke kwaliteiten die perfect blijken te passen bij het ondernemerschap.

Helaas zien veel mensen dyslexie vooral als een stoornis waardoor de focus ligt op de uitdagingen. Hierdoor voelen dyslectische kinderen zich vaak dom, onzeker, boos, angstig, onbegrepen, gefrustreerd en/of beschaamd. Deze sociaal-emotionele klachten leveren vaak in het verdere leven grotere problemen op dan de spelling- en leesproblemen.
Dit moet en kan anders!

HELP MEE EN DRAAG BIJ aan het creëren van een inclusieve samenleving waarin dyslectische kinderen (en volwassenen) zich waardevol voelen en door hun omgeving ook worden gezien voor hun talenten.

EVENT PROGRAMMA:
• Introductie door Tamara Vreeken, oprichter HOI Foundation
• Nieuwe wetenschappelijke kennis over de waarde van dyslexie, door dr. Helen Taylor (Cambridge University)
• Denk-tank sessie met inspirerende, ondernemende dyslectici die net als jij het verschil willen maken in het leven van jonge dyslecten.

Doe mee met dit event, zet je innovatieve ideeën denkkracht aan en wees een krachtige motor achter de verandering. Samen kunnen we dyslexie re-branden!

Ticket:  € 95,-
Dit bedrag zorgt ervoor dat je als ondernemer bijdraagt aan de Week van Dyslexie. Zo kunnen we de overige evenementen gratis of tegen een laag tarief aanbieden. Dit bedrag komt ten goede aan de ANBI stichting HOI Foundation en kan belastingvrij worden opgevoerd als sponsoring. Wij willen graag het logo van je bedrijf kenbaar maken op deze pagina als dank voor je bijdrage.

Let op: Beperkt aantal plekken beschikbaar!

link to tickets

GET YOUR

TICKETS